Sredine Vodstvene urice ... se nadaljujejo

Sreda, 23.9.2020 ob 19.00 uri

JESENSKA ŠOLA: Vodstveni coaching

20. in 21. oktober 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds

V časih, ki prihajajo, bo vodenje vse bolj pomembno. Ena od ključnih veščin je vodstveni coaching, ki omogoča, da vodja gradi s sodelavci kulturo 3 x Z: Zaupanje + Zavzetost + Zavezništvo.

Poletna šola je odlična priložnost, da skupaj z drugimi vodji okrepite svoje veščine komunikacije, delegiranja, motiviranja in reagiranja v ključnih trenutkih. Organizirajte si svoj urnik in se pridružite na eni izjemni izkušnji…koristno in zmagovalno bo!

Pošljite vaše podatke za prijavo na info@bmcint.si

POLETNA ŠOLA: 7 ODLIK IZJEMNEGA VODJE

22. in 23. oktober 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds

Poletna šola “7.odlik izjemnega vodje”-nadaljevalni modul 2, je nadgradnja naučenih vsebin iz modula 1. Poletna šola je namenjena vam, ki ste že bili na prvi Poletni šoli kot tudi tistim, ki imate z vodenjem več izkušenj ter si jih želite še nadgraditi. Na ta izjemni dogodek ste prav posebno vabljeni vodje, da skupaj odkrijemo vaše zmagovalne veščine in se dodobra opremimo z zmagovalno energijo, ki nam bo koristila v teh novih časih.

Na treningu bomo spoznali sledeče tematike: 
1) Obvladovanje kompleksnosti okolja v katerem smo se znašli: Kot vodja vem kaj delam in peljem stvari v pravo smer ne glede na vse.  

2) Vodenje z zgledom, da mi sledijo: Sodelavcem dajem občutek, da je moja vodstvena avtoriteta zdrava in prava. 

3) Medgeneracijsko sodelovanje in sinergija različnih profilov sodelavcev.

Opremili vas bomo s pristopi, rešitvami in metodami, da boste pri svojem vodenju še bolj suvereni in učinkoviti. Namen našega druženja je med drugim tudi izmenjava znanja, vpogledov na situacije, delitev dragocenih izkušenj, predvsem pa krepitev zmagovalne miselnosti, ki jo bomo v tem in prihodnjem letu še kako potrebovali. To priložnost lahko izkoristite tudi za promocijo svojih storitev, pridobivanje novih strank in novih idej!

Close Menu