Izobraževanja

Sodobno voditeljstvo

Coaching za izboljšanje delovne uspešnosti​

Odličnost timskega dela /
"Antivrtičkanje"

Prodajna akademija /
B2B & B2C

BMC SPECIALNI PROGRAMI

NORO DOBRE PREZENTACIJE

Kako izstopite iz povprečnosti? S pomočjo domišljije. Zaupajte si, v sebi najdite ustvarjalnost in pripravite odlično prezentacijo. Ljudje si vas bodo zapomnili.
Več o Noro dobrih prezentacijah

ZDRAVI & FIT ZA NOVE IZZIVE

“Zdrav duh v zdravem telesu.” Bi radi okrepili osebno energijo? Kako prepoznate stres? Izzivi nas lahko ženejo naprej, lahko pa se kopičijo in nas obremenjujejo.
Več o programu Zdravi & fit za nove izzive

AGILE LEADERSHIP

Kdo ima agilno miselnost? Ljudje, ki vztrajno razvijajo svoje talente in sposobnosti. Kaj je prednost agilnega vodenja? Hitra in učinkovita izgradnja rešitev.
Več o Agile leadershipu

COACHING ZA MANAGERJE

Naj vodenje spet postane užitek? Prepoznajte svoja omejujoča prepričanja in razvijte sodobne vodstvene navade. BMC Coaching vas pelje od zmage do razvoja karizme.
Več o Coachingu za managerje

HR SPECIALIST

Kako HR specialist doprinese k implementaciji strategije in želeni kulturi podjetja? Poslanstvo sodobnega HR specialista je vse bolj v strateški in zelo ozko podporni, svetovalni funkciji vodstva.
Več o HR Specialistih

TEAM BUILDING-BONDING-BOOSTING

Izgradite visoko produktivne time. Naj vaše uspešne ekipe postanejo vrhunske in nepremagljive.
Več o Team building-bonding-boostingu

ČUSTVENA INTELIGENCA

Ne zmagujejo najmočnejši in najhitrejši. Zmagujejo tisti, ki se znajo prilagoditi. Čustvena inteligenca postaja vse tesnejši sopotnik umetne inteligence.
Več o Čustveni inteligenci

HR&M E-ORODJA

Ocenite razvitost potenciala zaposlenih s TOP100 testom. Pri letnih razgovorih in načrtovanju kariernega razvoja sodelavcev vam je odslej na voljo celovit informacijsko podprt HR&M E-sistem.
Več o HR&M E-orodjih
Close Menu