Na polno v 2019?

Ja, to ni šala.

Aprila se spomnimo, da je prvi kvartal leta že mimo.

Kako napredujete pri uresničevanju vaših ciljev?
Si želite, da bi bilo 2019 vaše najboljše leto?

 

V tokratnem nasvetu tedna vam ponujam formulo za 70 odstotkov več energije (brez dodatnih pripomočkov, pijač ali substanc):

  1. Prenehajte s fokusom na preteklost (obžalovanja, neuspehi, napake…) in jo sprejmite. Preverite, kaj ste se naučili in kako boste bolje naredili svojo aktivnosti danes in jutri – Fokus na prihodnost in vse dobro, kar vas čaka.
  2. Prenehajte s sekiranjem zaradi napak, ki ste jih storili pri delu in sprejmite, da jih boste v prihodnje še storili. Preverite, kaj se lahko iz njih naučite vi in drugi okoli vas. Naj napake postanejo vaša odskočna deska za napredek. Če se ves čas trudite narediti »brez napak«, ne morete narediti nekaj izjemnega, kajne. Sprejmite napake in bodite odločni, fokusirani na prihodnost in kreativni.
  3. Prenehajte s tem, kaj imajo drugi več ali manj ali boljše od vas. Izjemni dosežki ne rabijo najboljših pogojev in idealnih sposobnosti. Fokusirajte se na to, kar imate in kar lahko izkoristite in to izkoristite v največji možni meri. Sprejmite, da ste izjemna, enkratna oseba in lahko s tem, kar imate in znate, dosežete še več, kot ste doslej.
  4. Strahovi, strahovi, strahovi. Česa vas je strah? Strahovi so z razlogom v našem življenju. Šele, ko jih premagate, ugotovite, zakaj in česa ste se bali. Druga stran premaganega strahu pa je vstop med občutke zmagovalcev. Premagajte vsake toliko enega od svojih strahov (brez nepremišljenega tveganja, prosim) in odkrijte, kako se počutijo resnični zmagovalci.

 

Prepričan sem, da vas bodo ti štirje koraki v vašem življenju vsake toliko napolnili z dodatno energijo in vam dali občutek, da leto 2019 resnično DOŽIVITE na polno, ne zgolj preživite.

 

Si upate?

En na polno doživet vikend vam želi
Branko in ekipa BMC International

Naročite se na nasvet tedna.

Zadnji prispevki

Sledite nam na Facebooku

BMC International

Izobraževanja

  • Izobraževanja po meri
  • Specialni programi
  • Razvojna akademija

Vse pravice pridržane. © 2018 BMC International