Noro dobre prezentacije = inženiring za napredek

Skrivnosti noro dobrih prezentacij,
ki spreminjajo živjenja na bolje

Ideje snujte s svojo otroškostjo

Odrasli imamo vse manj časa za igro, a prav z igro se največ naučimo. Poslovni svet je bolj ali manj naklonjen »igranju« svojih sodelavcev, zato drzno zapustite svojo cono udobja in stopite v neznano, bodite prožni v razmišljanju in pozabite na »jaz vedno tako delam prezentacije«. Ne obremenjujte se s »Kaj pa, če …?« Kaj pa lahko izgubite? In kaj pridobite? Največ tvegate, če ne tvegate. Vozite »na ziher« in morda boste dosegli cilj, a nikoli ne boste zmagali.

Zmagovalne prezentacije delajo zmagovalci.

Spodbudite svojo domišljijo in pogumno odkorakajte iz škatle. Domišljija je kot mišica. Da ostane v dobri kondiciji, potrebuje redno vadbo. Če imate občutek, da ste brez domišljije, je to zato, ker je ne trenirate. Meni pomaga branje domišljijskih zgodb in pravljic ali pa si preprosto rečem »Grem se igrat.« Domišljija vas bo peljala v ustvarjalno mišljenje, z inventivnim pristopom k načrtovanju pa boste pripravili prezentacijo, ki bo izstopala iz množice povprečnih. Ljudje si vas bodo zapomnili. Še več, ljudje bodo hoteli vas in z vami sklenili posel.

In to v resnici hočete tudi vi, kajne?

ZA NOVINCE

Načrtujte prezentacije … v slogu najboljših na svetu

 • moč Pametno Oblikovanih Ciljev prezentacij
 • zadnje 2+ minute, prvih 5 sekund, prvi 2 minuti (trgujete z Ugledom in ostanete v Spominu)
 • 9+ skrivnosti Noro Dobrih Načrtov prezentacij (velika Ideja prezentacije; pozabite nase, v središču pozornosti je Publika (»Zakaj bi me to hotelo zanimati? Kako bo to izboljšalo moje življenje?«); učinkoviti KNOK Naslovi; magično število 7 (+/-2) = 3; prepričljiva Govorica Telesa, Glasovno izražanje, Strast in Energija; VAKOG raznolikost; Preprostost kot najvišja stopnja prefinjenosti; Ključno Sporočilo prezentacije/Žepno Sporočilo prezentacije; 10.000 ur do Mojstra prezentacij, Elevator Pitch …)

Opremiti udeležence s pravim znanjem in pravimi orodji za izdelovanje noro dobrih načrtov, ustvarjanje noro dobrih prezentacij in osvajanje noro dobrih ciljev.

ZA IZKUŠENE

Razvijte svojo karizmo … po poteh karizmatičnih govorcev

 • moč Pravih Besed in Premorov v Pravih Trenutkih
 • Retorični Elementi prezentacij (zgodbe, primeri, citati, metafore …)
 • »Drugačnost« prezentacij (drznite si Ven iz Škatle)
 • Trenutek Presenečenja (WOW efekt)
 • Prepričajte me (ZPRKA)

Naučiti udeležence »trikov« zapeljevanja publike, ki sežejo v srce in možgane, in jo dvignejo na noge, da »gre in kupi«.

ZA IZKUŠENE

Postanite noro dober avtentičen govorec … BMC TED govorec

 • 7 do 12-minutne prezentacije (Spoznajte Sebe kot vas Vidijo Drugi)
 • analize AV posnetkov prezentacij, mnenja/ocene udeležencev (na podlagi Elementov Prezentacij Avtentičnih TED govorcev – ideja, čustva, zgodbe, pogovor, energija, novosti, presenečenja, zabava, rdeča nit, ključno sporočilo, preprostost …)
 • najboljši BMCTED govorec = zmagovalec, ki predstavlja »standard 7-ih točk – SUCCESS«

Transformirati udeležence v avtentične BMCTED govorce – govorce, ki z noro dobrimi prezentacijami dosežejo »vse, kar si želijo«.

Close Menu