Knjiga, ki bogati svet vodenja in navdušuje že več kot 1000 vodij.

OPIS knjige

Za voditelje prihodnosti, ki želijo ustvariti izjemne dosežke, z motiviranimi, zavzetimi in pogumnimi zaposlenimi.

Revolucija vodenja prinaša sveže, zdravo – razumske (ZKP) in sodobne koncepte vodenja na način, kot ga še niste doživeli. Imate priložnost, da spoznate ozadje odličnih vodstvenih potez in konceptov, ki vas bodo presenetili.

  • Ste vedeli, da je sodelavec, ki vam pogosto nasprotuje in spodbija vaše vodstvene odločitve, dejansko vaš zaveznik? Kako?
  • Ste vedeli, da lahko 10 minut določene aktivnosti na dan poveča vašo vodstveno avtoriteto tudi do 20 odstotkov? Katere?

Za nekatere bo ta knjiga Revolucija vodenja – predvsem za tiste, ki so novi v vlogi vodje.

Knjiga sestavlja 10 izjemnih poglavij:

0 ni bolj pomembno od …

1 in edino poslanstvo odličnega vodje

2 kategoriji delovanja vsakega vodje na tem planetu

3 dimenzije razmišljanja, ki določajo odličnost vsakega vodje

4 viri za plemenitenje vodstvenega kapitala, brez katerega vodja ni vodja

5 orodij vodstvene komunikacije, ki izdatno krepijo motivacijo in zavzetost delavcev

6 pasti vodenja in kako se jim izogniti

7 sestavin odličnosti vodje

8 področij izjemnih priložnosti za vodenje v prihodnosti

9 Revolucionarnih bonusov

Kaj pravijo prvi bralci knjige Revolucija vodenja?

ODZIVI PRVIH BRALCEV KNJIGE

Je v slovenščini. Do sedaj še nisem prebral nič tako uporabnega v slovenščini s tega področja. Iz naslova se da razbrati, za kaj se gre, s pojasnili, ti je bolj jasno, s primeri si zapomniš. Če si sproti podčrtuješ – označuješ zase pomembne stvari, dobiš takoj svoj osebni plonk listek (»cheatsheet«). Jezik je tekoč in beseda lepo teče. Nisem slavist ali jezikoslovec, samo tako najlažje opišem, da se knjigo da enostavno brati in razumeti. Tudi, če skoraj »vse veš« najdeš uporabne stvari v knjigi, če pa »čisto vse veš«, pa te spomni, da moraš to še uporabljati. Obdelano je res VELIKO stvari. Je splošno uporabno tako za najvišje kot najnižje vodje. Tudi če prebereš samo eno poglavje, si nekaj že naredil. Vsako poglavje je lepo zaključena celota.
Danilo Slana
Palfinger d.o.o.
Branko, toliko da veš, da že uničujem tvojo knjigo" (na sliki - knjiga in tekst podčrtan z markerjem 😉)
Revolucija vodenja - odzivi bralcev
Kaj naj rečem Branko? Berem Revolucijo vodenja in si želim, da bi jo prebrala pred 20-imi leti. Vse ob svojem času! Hvala za knjigo...Berem jo že drugi dan in hvaležna za vsako stran. Lepe praznike,
Tanja Čajavec
zaposlitveni center griffin
Podobne knjige po navadi odložim po 20-ih straneh. PO dolgem času prvo zanimivo branje na to temo. In če nadaljujem Brankovo temo: Ko #igra (#delo) postane trdo, trdi začnejo igrati. Kakšen je vrstni red pristopov, ne bi smelo predstavljati dileme. #čestitke
Devid Palcic
Robotina d.o.o.

Avtor o knjigi

V knjigi je zajetih 20 let izkušenj, primerov in zgodb s področja vodenja. Služi kot odličen vodnik za vodstvene situacije, s katerimi se vodje srečujejo na dnevni ravni in pogosto ne izkoristijo priložnosti, ki jih ponujajo. Vključuje prijeme, modele in pristope iz več kot 18.000 ur treningov, coachingov in predavanj z več, kot 10.000 vodji na sveh koncih sveta. Res je, da so razlike v kulturah in jezikih, a logika vodenja je povsod ista. Sledi enemu in edinemu poslanstvu odličnih vodij: ustvariti in obdržati motivirane, zavzete in pogumne sodelavce, ki delujejo in razmišljajo kot zavezniki.

 

Prihodnost vodenja je negotova. S knjigo (R)Evolucija vodenja pa izgleda bistveno bolj obetavno, svetlo in uspešno. Zagotovite si svoje mesto kot predstavnik odličnih vodij in sledite »svetilniku« v svet izjemnih vodstvenih zgodb in dosežkov.  

O avtorju

Branko Žunec

Branko Žunec je direktor in lastnik Družbe za odličnost d.o.o. in blagovne znamke BMC International.

Velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev (v pravem pomenu besede) tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

V 20-ih letih kariere je razvil številne modele in orodja, s katerimi razvija in navduši udeležence ter jim pomaga do odličnih, celo izjemnih poslovnih rezultatov. Je certificiran za vrhunske vsebine na področju vodenja (menedžment, leadership) in razvoja organizacije v najtežjih izzivih in okoliščinah. Brankovi treningi (v živo in on-line) so začinjeni s primeri, modeli, zgodbami in sproščenostjo, ki še tako zahtevne treninge in coachinge spremenijo v doživetje.

Branko verjame v čisto bistvo (zakaj) in v moč vodenja. 
Verjame v vodje, ki jih vodijo resnične vrednote.
Verjame v moč zmagovalne miselnosti.

Znanja in izkušnje svoje dolgoletne nadvse uspešne kariere je Branko Žunec tokrat združil v novi zakladnici vodstvenih modrosti – (R)Evolucija vodenja. Knjiga vas bo na sproščen način in s številčnimi zgodbami popeljala v svet vodenja, ga pretresla, zasukala in vam pomagala, da bo izjemnost postala vaša nova navada. Namenjena je vsem, ki želite ustvariti izjemne dosežke z motiviranimi, zavzetimi in pogumnimi sodelavci.

Svojo strast do izjemnih dosežkov Branko, vsak teden deli s svojimi bralci preko že tradicionalnega BMC nasveta tedna, v katerih izpostavlja aktualne tematike in izzive s katerimi se ljudje srečujejo v poslu in življenju.

V primeru, da želite naročiti večjo količino knjig vas prosimo, da nam pošljete povpraševanje po elektronski pošti na naslov info@bmcint.si
in pripravili vam bomo paket po meri.

V primeru, da v roku 24 ur po naročilu z naše strani ne prejmete odgovora, nam prosimo pišite na info@bmcint.si. Hvala.

Close Menu