Zmagovalna miselnost

= energija in notranja moč uspeha

Izvedba v 2 oblikah

1. MOTIVACIJSKI DOGODEK »ZMAGOVALNA MISELNOST« Z BRANKOM ŽUNCEM

Odličen izbor za večje skupine in za prelomne trenutke podjetja. Udeleženci dobijo veliko mero motivacije, dobre energije, zmagovalnih principov delovanja ter praktičnih nasvetov, kako v svojem poslovnem in zasebnem življenju postanejo »zmagovalci«.

2. BMC PROGRAM: MENEDŽER - LEADER ZMAGOVALNE EKIPE (5 modulov)

TRANSFORMACIJA VODIJ V MENEDŽERJE - LEADERJE ZMAGOVALNIH EKIP

Modul 1

Moč zmagovalne miselnosti – nadgradnja obstoječe kulture v podjetju

Udeležence razmišljajo in delujejo kot zmagovalci – moč za miselni preskok!

Modul 2

Zmagovalna kemija – razumevanje naših navad in zmagovalnega delovanja

Udeležence popelje v globine skritih moči vodje in krepitev zmagovalne miselnosti. V praktičnem delu udeleženci spoznajo in preizkusijo, kako kot vodja izkoristiti zmagovalni potencial svoje ekipe in razviti “mišice”.

Modul 3

Zmagovalna psihologija – razumevanje naše različnosti in povezovanje v “zlato” ekipo

Udeleženci razumejo, da smo si drugačni, a v istem “dresu”, da so medsebojne razlike dobrodošle in da se obvladovanje odnosov prične z obvladovanjem samega sebe. Praktični del razkrije moč asertivne komunikacije kot temeljni gradnik povezovanja ekipe.

Modul 4

Od dobrega do zmagovalnega tima – skrivnosti izjemnih ekip se začnejo z …

Udeleženci v tem modulu spoznajo, kaj je bistvo timskega dela in v praktičnem delu odkrijejo 4 korake izgradnje zmagovalnega tima ter identificirajo 16 ključnih elementov za razvoj nepremagljivih ekip.

Modul 5

Menedžer se sooči s težavami – izzivi za ohranitev zmagovalnega “ritma” in osvojitev “prvenstva”

Dejstvo je,da so sestavni del dela kdaj tudi porazi – pomembno je, kako takrat povrniti zmagovalno samozavest sebi kot vodji in ekipi. S praktičnim coachingom 1:1 udeleženci preizkusijo, kako na novo pridobljene veščine uporabiti v kritičnih situacijah s posameznikom v ekipi ( upad interesa, samozavesti, konflikti ipd.)

Zmagovalna miselnost z Brankom Žuncem

– O dogodku lahko govorim le v superlativih. G. Branko je zelo presegel moja pričakovanja. Učitelji so bili navdušeni in začetek šolskega leta je bil zelo uspešen. Učitelji so se nasmejali in zamislili, škoda za kolege, ki tega niso slišali.
– Predavanje je bilo odlično, kar se tiče same vsebine, precej motivacijskih vsebin za učitelje ob začetku šolskega leta, uporabno za preizkusit v praksi.
– motivacija,  je bila usmerjena za delo na šoli in v razredu, še več tega rabimo!
 
Mnenja ravnateljev, Dogodek za ravnatelje OŠ, SNG Maribor, 30.8.2018
Close Menu