Branko Žunec

Branko Žunec, direktor Družbe za odličnost in lastnik znamke BMC International

velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev – ne samo v Sloveniji, ampak tudi v tujini. Je usposobljen in certificiran za vrhunske vsebine na področju razvoja podjetij, vodstvenih veščin in razvoja ključnih kadrov v podjetjih.

Naročniki so navdušeni nad načinom podajanja še tako zahtevnih tem, ki jih Branko predstavi na lahkoten način ter z logičnimi in praktično zasnovanimi modeli. Posebnost njegovih nastopov in coachingov je tudi izbrana mera hudomušnosti, ki spremeni vsako delavnico, trening, coaching, svetovanje in predavanje v pravo doživetje za udeležence. V letu 2014 mu je uspelo preseči “magično” mejo 10.000 ur usposabljanj ključnih kadrov v podjetjih.

Branko resnično verjame v odličnost vsakega posameznika in moč zmagovalne miselnosti, ki je v Sloveniji še vedno primanjkuje. Razvil in izvedel je več vrst programov za vrhunsko izobraževanje za ključne profile v podjetjih. Uspelo mu je pridobiti številne ugledne naročnike iz Slovenije in tujine. Branko je mojster »business intelligence« in ZKP – zdrave kmečke pameti, ki jo širi po Sloveniji s svojimi edinstvenimi nasveti tedna, ki jih trenutno bere preko 20.000 ljudi v slovenskem biznisu.

Jolanda Ivanuša, BMC trener in vodja inovativnih projektov

verjame, da je skrivnost uspešnih v razmišljanju »out of the box«. Strast in izziv ji predstavlja mehka kakovost delovanja. Tiste »majhne« stvari in pozornosti, ki naredijo povprečen dan ali trenutek izjemen. V treningih želi še bolj vzpodbuditi razmišljanje za učinek navdušenja, preseganja pričakovanj in wow efekt za gosta, stranko, novega poslovnega partnerja,… Posamezniku pomaga vzbuditi prepričanje, da zna ta potencial in zavzetost še bolje izraziti. Neizmerno verjame, da so interni standardi mehke kakovosti pot k odličnosti podjetja.
V zakladnici 20-ih let mednarodnih izkušenj v storitvenih podjetjih in HoReCa segmentu se je nabralo ogromno izjemnih zgodb. Jolanda jih v praktičnih primerih z največjim veseljem deli z udeleženci predavanj. Predanost trajnostnemu turizmu in hotelirstvu ter krožnemu gospodarstvu ji je predvsem zaznamovalo desetletje soustvarjanja zgodbe najinovativnejše in ene najboljših družb turističnih križarjenj na svetu Royal Caribbean International. Temu je dodala delovanje v operativnem in srednjem menedžmentu turizma in hotelirstva v Sloveniji, sodelovanje v inovativnih projektih turizma in prelivanje izkušenj v strokovnih člankih, predavanjih,.. Skrbi za svojo stalno nadgradnjo znanja strokovnega področja in je v fazi zaključnega magistrskega študija turizma.
Jolanda združuje strast svojih dolgoletnih izkušenj iz praktičnega dela, študijskega znanja in poznavanja trajnostnega turizma in lastnih spoznanj v treninge, ki navdušujejo. Res je, da kakovost ni vse, je pa edina pot k odličnosti.

Mirjana Sušnik

Mirjana Sušnik, mednarodni licencirani BMC trener in coach

za področje krepitve sodobnih prodajnih veščin, veščin direktnega vodenja in coachinga za več zavzetosti in motiviranosti zaposlenih.
Treninge in coachinge izvaja v več jezikih. Odlikujejo jo visoka raven pragmatičnosti, direktnosti in energije, ki enostavno potegne udeležence, da postanejo aktivni in si želijo nove vsebine in prijeme čim prej preizkusiti v praksi.
Izhaja iz prodajne in vodstvene prakse, saj je največji del kariere, pred trenersko, preživela kot tržnik na terenu in potem vodja ekipe tržnikov v večjem zavarovalniškem sistemu. Njena ekipa je več let zapored osvojila naslov najboljše ekipe in zasluženo pobrala številne nagrade za dosežene rezultate. Prav to je tisto vodilo, ki daje udeležencem treningov vedeti, da imajo pred seboj osebo, ki je dosegla številne uspehe in ne glede na ovire na poti ni odnehala verjeti v svojo zmagovalno naravnanost in sposobnosti svoje ekipe. Mirjana svoje znanje in dolgoletne izkušnje za pot k uspehu z entuziazmom prenaša na udeležence treningov. 

Mag. Gorazd Vertovšek

Mag. Gorazd Vertovšek, mednarodni licencirani BMC trener in coach

na področju vodenja in razvoja ključnih kadrov. Že več kot 18 let aktivno izvaja treninge, coachinge in predava na strokovnih konferencah in vodi izobraževalne seminarje s področja vodenja in organizacije. Njegovo podajanje znanja je dinamično, navdušujoče in izvirno.

Kot nekdanji profesionalni športnik sedaj s svojim znanjem in izkušnjami v poslovnem svetu nudi neprecenljivo korist mnogim podjetjem na področjih: učinkovito vodenje, izbira pravih kadrov, izboljšanje komunikacijskih spretnosti ter “brušenje” prodajnih pristopov in orodij.

Izobražuje in usposablja tudi na področju promocije zdravja na delovnem mestu. Zelo dobro pozna tudi področje absentizma, invalidnosti in drugih razlogov za občasno in trajno dela nezmožnost. Sinteza poslovne inovativnosti, kreativnega razmišljanja, osredotočenosti na cilje, čustvena moč in fizična pripravljenost so temelj njegove formule uspeha. Ekipi BMC se je pridružil v 2017 in jo obogatil s svojo multidisciplinarnostjo ter široko paleto znanja in izkušenj, kar potrjujejo njegova odlična priporočila.

Mag. Vesna Petričevič

Mag. Vesna Petričevič, BMC Trener & Coach

BMC Trener & Coach. Vesna dela to, v kar verjame, in verjame v to, kar počne. Njeno poslanstvo so noro dobre prezentacije, s katerimi lahko dosežemo »vse, kar si želimo«, in hkrati spreminjamo življenja na bolje. Zaveda se, da prav vsak posameznik trguje s svojim ugledom in ugledom podjetja, zato h klientom in treningom pristopi z vso odgovornostjo. V svoji komunikaciji je neposredna in iskrena, prisega na fair play, verjame v zmagovalno miselnost, njeni natančno premišljeni treningi so paleta uporabnega znanja, praktičnih primerov, učnih iger in humorja. S svojimi motivacijskimi govori, ICF coaching pristopi in pozitivno energijo vas opremi s pravim znanjem in pravimi orodji za ustvarjanje noro dobrih prezentacij. Svet nastopov in prezentacij je začela resno osvajati pred 18-imi leti v času magistrskega študija Podjetništva pa vse do mednarodnih projektov (Romunija, Madžarska, Nemčija). V svoji 10-letni predavateljski karieri je kot predavateljica predmetov Poslovno komuniciranje ter Poslovno komuniciranje in vodenje sodelovala s 40 odstotki vseh višjih strokovnih šol v Sloveniji in z več kot 2000 aktivnimi študenti različnih starostnih skupin, med katerimi prevladuje ciljna skupina milenijcev. Njena prednost za prihodnost: odlično poznavanje in izjemen občutek za delo z milenijci, kar ji v anketah vsako leto priznavajo tudi študenti. Vesna ima za seboj več kot 4000 ur treningov, kot trenerka je bila priča več kot 2000 prezentacijam, z izobraževanji ter s prebiranjem domače in tuje literature pa dnevno skrbi za strokovno in osebno rast.

Samo Kavčič

Samo Kavčič, mednarodni licencirani BMC trener in coach

je specialist za ciljno in “lean” vodenje v proizvodnih podjetjih. Njegovo praktično zaledje izhaja iz bogatih vodstvenih izkušenj in številnih vodstvenih funkcij. V več kot 20-ih letih na vodstvenih pozicijah je nabiral dragocene zgodbe in primere, ki jih deli s številnimi vodilnimi kadri po Sloveniji.

Ima izjemen občutek za udeležence in jih hitro pritegne s svojim sproščenim in strokovnim pristopom. Uspešno je vodil ekipe v večjih in manjših mednarodnih podjetjih (Danfoss Compressors, TA – Regulator, IMI international, Iskra Sistemi, Evrostroj) na različnih pozicijah – kot vodja programa, vodja proizvodnje in generalni direktor.

Samo posebej dobro razume izzive sodobnega vodenja v proizvodnji in kako razmišljajo sodelavci v takšnih podjetjih in okoliščinah. Kako se spopasti s številnimi orodji, koncepti in metodami, ki jih zahteva učinkovito izvajanje proizvodnje in obvladovanje le-te v zahtevnem poslovnem okolju – vse in še več je sestavni del odličnega repertoarja predavatelja, ki je obenem direktor slovenskega podjetja, ki deluje na mednarodnem tržišču.

Close Menu