Branko Žunec

Branko Žunec, direktor Družbe za odličnost in lastnik znamke BMC International

velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev – ne samo v Sloveniji, ampak tudi v tujini. Je usposobljen in certificiran za vrhunske vsebine na področju razvoja podjetij, vodstvenih veščin in razvoja ključnih kadrov v podjetjih.

Naročniki so navdušeni nad načinom podajanja še tako zahtevnih tem, ki jih Branko predstavi na lahkoten način ter z logičnimi in praktično zasnovanimi modeli. Posebnost njegovih nastopov in coachingov je tudi izbrana mera hudomušnosti, ki spremeni vsako delavnico, trening, coaching, svetovanje in predavanje v pravo doživetje za udeležence. V letu 2014 mu je uspelo preseči “magično” mejo 10.000 ur usposabljanj ključnih kadrov v podjetjih.

Branko resnično verjame v odličnost vsakega posameznika in moč zmagovalne miselnosti, ki je v Sloveniji še vedno primanjkuje. Razvil in izvedel je več vrst programov za vrhunsko izobraževanje za ključne profile v podjetjih. Uspelo mu je pridobiti številne ugledne naročnike iz Slovenije in tujine. Branko je mojster »business intelligence« in ZKP – zdrave kmečke pameti, ki jo širi po Sloveniji s svojimi edinstvenimi nasveti tedna, ki jih trenutno bere preko 20.000 ljudi v slovenskem biznisu.

Mirjana Sušnik

Mirjana Sušnik, mednarodni licencirani BMC trener in coach

za področje krepitve sodobnih prodajnih veščin, veščin direktnega vodenja in coachinga za več zavzetosti in motiviranosti zaposlenih.
Treninge in coachinge izvaja v več jezikih. Odlikujejo jo visoka raven pragmatičnosti, direktnosti in energije, ki enostavno potegne udeležence, da postanejo aktivni in si želijo nove vsebine in prijeme čim prej preizkusiti v praksi.
Izhaja iz prodajne in vodstvene prakse, saj je največji del kariere, pred trenersko, preživela kot tržnik na terenu in potem vodja ekipe tržnikov v večjem zavarovalniškem sistemu. Njena ekipa je več let zapored osvojila naslov najboljše ekipe in zasluženo pobrala številne nagrade za dosežene rezultate. Prav to je tisto vodilo, ki daje udeležencem treningov vedeti, da imajo pred seboj osebo, ki je dosegla številne uspehe in ne glede na ovire na poti ni odnehala verjeti v svojo zmagovalno naravnanost in sposobnosti svoje ekipe. Mirjana svoje znanje in dolgoletne izkušnje za pot k uspehu z entuziazmom prenaša na udeležence treningov. 

Samo Kavčič

Samo Kavčič, mednarodni licencirani BMC trener in coach

je specialist za ciljno in “lean” vodenje v proizvodnih podjetjih. Njegovo praktično zaledje izhaja iz bogatih vodstvenih izkušenj in številnih vodstvenih funkcij. V več kot 20-ih letih na vodstvenih pozicijah je nabiral dragocene zgodbe in primere, ki jih deli s številnimi vodilnimi kadri po Sloveniji.

Ima izjemen občutek za udeležence in jih hitro pritegne s svojim sproščenim in strokovnim pristopom. Uspešno je vodil ekipe v večjih in manjših mednarodnih podjetjih (Danfoss Compressors, TA – Regulator, IMI international, Iskra Sistemi, Evrostroj) na različnih pozicijah – kot vodja programa, vodja proizvodnje in generalni direktor.

Samo posebej dobro razume izzive sodobnega vodenja v proizvodnji in kako razmišljajo sodelavci v takšnih podjetjih in okoliščinah. Kako se spopasti s številnimi orodji, koncepti in metodami, ki jih zahteva učinkovito izvajanje proizvodnje in obvladovanje le-te v zahtevnem poslovnem okolju – vse in še več je sestavni del odličnega repertoarja predavatelja, ki je obenem direktor slovenskega podjetja, ki deluje na mednarodnem tržišču.

Close Menu